حسین آزاد متهم به افسادفیالارض و اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور امروز در ادامه جلسه محاکمه تعدادی از عوامل موسسات البرز ایرانیان و ولیعصر در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی مفاسداقتصادی به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی طی اظهاراتی گفت: پدر و پدر همسرم موافق کار من نبودند چون اساسا فعالیت بانکی این چنینی را شرعی و جایز نمیدانستند.
به گزارش تسنیم، امیرحسین آزاد در حالی چنین اظهاراتی را در دادگاه داشت که در جلسه گذشته حسن قریانی و خانم مهراننیا (همسر رئیس شعبه به قتل رسیده موسسه البرز ایرانیان در کرج) طی اظهارات خود حضور پدر و پدرزن متهم را در جلسهای که جهت جذب سپرده به موسسه ایرانیان تشکیل شده بوده تأیید کرده و گفتند که در جلسه مذکور از سوی آنها عنوان شده است که موسسه برای ادامه فعالیت نیازمند اخذ مجوز و برای اخذ مجوز نیازمند افزایش سرمایه است که باید از طریق جذب نقدینگی صورت بگیرد.
امیرحسین آزاد همچنین در این جلسه از دادگاه ضمن اظهار پشیمانی از افعالی که مرتکب شده است آن را ناشی از فرصت پیش آمده برای خواندن قرآن اعلام کرد و گفت: در قرآن خواندم و دیدم که سود دادن و سود گرفتن اینچنینی درست نیست و اعلان جنگ با خداست و شاید اینکه افرادی با فریب کارهایی برایم انجام دادند هم دلیلش همین باشد.
آزاد که آخرین دفاعیات خود را انجام میداد با بیان اینکه نماینده بانک مرکزی باید بابت تخلفاتی که به تعاونی البرز ایرانیان نسبت میدهد به دادگاه مدارک و مستندات ارائه کند و ایراد اتهام به صورت شفاهی نمیشود، گفت: در دادگاه گفته شد که من 91 هزار سپردهگذار را راهی خیابان کردم سعی کردم که این اتفاق نیفتد، اما تعداد سپردهگذاران ما هم 47 هزار نفر بودند که با 24 هزار نفر آنها قبل از بازداشت تسویه حساب شده بود.
وی با بیان اینکه در دادگاه بارها گفته شده است که من مدیرعامل شرکت تعاونی ولیعصر هستم گفت: من سمتی در آنجا ندارم و پرونده تعاونی ولیعصر با آرمان نیز یکی نیست.
آزاد همچنین به اظهارات قبلی خود مبنی بر کارشناسی نشدن اموال موسسه مالی اعتباری ایرانیان را تکذیب کرد و گفت: من اینطور نگفتم بلکه گفتم اموالی هست که کارشناسی نشده و معتقدم هیئت تسویه نقش پررنگی در تصمیمگیری دادگاه خواهد داشت.
این متهم همچنین تحلیل آمار توسط شرکت آماری را نادرست دانست و گفت: آقای خرازی به عنوان شرکت آماری نباید تحلیل دهد من اعداد را قبول دارم اما عرضم این است که خودشان نباید آنها را اقتباس و تحلیل کنند و از نظر من وجاهت قانونی برای دادگاه ندارد.
اما امیرحسین آزاد در بخش پایانی دفاعیات خود ضمن اظهار پشیمانی مجدد از ورودش به عرصه بانکداری گفت: من از خانوادهای هستم که در مسیر انقلاب گام برداشته است، پدر من جزو اولین شعاردهندگان علیه رژیم ستمشاهی بوده است.
امیرحسین آزاد با بیان اینکه نیتش ضربه زدن نبوده است، مدعی ایجاد اشتغال برای جوانان مناطق محروم شد و افزود: من جوانی در منطقه محروم بودم و شعبههایی که در ایلام تاسیس کردم بر اثر نفوذ نبود بلکه میخواستم برای جوانان آن منطقه شغل ایجاد کنم ما 400 نفر کارمند داشتیم که شاغل شدند و زندگیشان تغییر کرد.
وی با طرح این ادعا که تمام تلاشش را برای بازگرداندن اموال مردم کرده است، افزود: درخواستم از دادگاه برای کارشناسی اموال البرز ایرانیان از این جهت است که خسارت مردم از بیتالمال پرداخت شده و من متعهد به بازگرداندن آن هستم.
این متهم جوان که اتهامش افسادفیالارض از طریق اخلال در نظام اقتصادی کشور است در پایان خطاب به قاضی صلواتی گفت: از شما تقاضا دارم که به من به عنوان یک معاند و دشمن نگاه نکنید، بلکه به عنوان یک فرزند انقلاب که مرتکب اشتباه شده است نگاه کنید.
وی سپس ضمن حلالیت طلبیدن از تمامی کسانی که بر اثر اقدامات او متضرر شدهاند از درگاه خداوند طلب بخشش کرد و به قاضی صلواتی گفت: از شما نیز طلب عفو و رأفت اسلامی دارم.